Om oss.

FUVO gir tilbud til barn og voksne i fotball, boksing, yoga, idrettsskole og idrettsskole for funksjonshemmede. Funnefoss Vormsund Idrettslag eier og drifter eget anlegg på Opaker i Nes kommune.

Funnefoss Vormsund IL har tilbud i fotball og boksing til jenter og gutter i alle aldre, idrettsskole 6-12 år, idrettsskole for funksjonshemmede mellom 6-16 år og yoga. Vi eier og drifter eget anlegg, med kunstgressbane med undervarme, minibane kunstgress og en 11’er gressbane. Vi har også et stort klubbhus med blant annet 8 garderober, 3 utleielokaler, møterom, styrkerom og kafe. Anlegget driftes på dugnad, og klubben har i mange år vært kjent for en fantastisk dugnadsånd med et hyggelig og sammensveiset miljø. Vi pusser nå opp kjelleren med garderober, toaletter og badstue.

FUVO har samarbeid med NAV om arbeidstrening for ungdom, og vi har ofte personer som utfører samfunnstjeneste på stadion. I FUVO får alle en ny sjanse.

FUVO har flere partnerskapsavtaler (samarbeid) med Nes kommune. Blant annet om rydding av Daskerudstranda/Funnefoss Friluftsområde, og som vertskap for ukentlig tilbud om sosial møteplass for aktive mannfolk. Et dagtilbud i lokalmiljøet som appellerer til hjemmeboende menn med demens.