FUVOquizen

,
I 2018 kommer det en del spennende nyheter fra Klubbquiz AS som administrerer FUVOquizen. Bl.a. lanserte de like før jul mulighet til å betale enkeltquizer med Vipps, og første versjon av egen app er like om hjørnet.

  1. Betalingsløsning – Det ble etterlyst flere måter å betale på. Før jul lanserte vi dermed mulighet for å betale enkelt-quizer med Vipps. Snart kommer også mulighet til å betale direkte med mobilen, via Strex (både enkelt-quizer og abonnement).
  2. App – Den største forbedringen kommer i februar, da quizen vil bli tilgjengelig som app. Hver klubb får da mulighet til å få sin egen app med sitt navn (eks. “FuvoQuizen” som kan søkes opp på App Store). Det blir også lettere å kommunisere med deltagere via Push meldinger (Eks: ”Nå er Ukens Quiz i gang!”).
  3. Premier – Vi har dialog med flere aktuelle kjeder om å stille med gavekort som kan sendes ut via mail.
  4. Konkurransesystem – På sikt vil det legges opp et rullerings-system som gjør at spørsmål vil variere i rekkefølge for hver bruker. Dette systemet vil legges inn for flere uker om gangen, dermed blir det veldig vanskelig å jukse. Selv om vi ikke har opplevd noen problemer med juks til nå, vil vi være på den sikre siden når premiene etterhvert blir av høyere verdi. Det vil også legges inn tracking av tiden brukt per spørsmål, der raskeste rette svar øker muligheten til å vinne. Dette gjør at “lotteri-aspektet” ved quizen forsvinner, og det blir lovlig med gjevere premier iht lottertilsynets regler.

 

Kort om FUVOquizen

Velkommen til en ny og morsom måte å støtte klubben din på. Hver søndag mellom kl 10-20 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har 4 svar alternativ og du har begrenset tid til å svare.

 

VINNERE

Søndag kveld etter kl 20 annonseres Topp 3 av spillere og lag. Hvem blir Ukens Quizmester?!

Dersom flere deler 1.plass med lik poengsum trekker klubben en person som får premie og tittelen Ukens Quizmester. Du kan også fortløpende se hvem som ligger an til å bli Årets Quizmester.

Premiene skal være symbolske. Det viktigste er å delta samtidig som du støtter klubben, har det morsomt og ikke minst vekker konkurranseinstinktet ditt. Ukens Quizmester mottar en unik drikkeflaske med tittelen påført. Eksklusivt for klubbens skarpeste quizhoder!

 

STATISTIKK

Under Statistikk kan du se statistikken til både deg selv og laget ditt; hvor mange quizer som er spilt, antall deltagere, snitt poengsum og troféer. Du kan også følge klubbens statistikk og Topp 10 over beste klubber i Norge.

Dersom du ikke har tilhørighet til et bestemt lag i klubben kan du velge ”ALLE/SUPPORTER”. Da inngår ikke din statistikk i lagkonkurransen, men du kan selvsagt se all annen statistikk.

 

HVORDAN DELTA

For å delta i quizen kan du enten betale 15,- per quiz eller bli abonnement for kun 29,- per mnd (blir trukket automatisk til du velger å avslutte). For abonnenter er snittprisen kun 7,50 kr per quiz. En liten og symbolsk pris for å støtte klubben og delta i morsomme quizer.

Under ”Min profil” kan du enkelt endre din kontaktinfo, betalingskort eller passord.

 

Vilkår og begingelser

 

 

Prøv FUVOquizen du også

Klikk her for å bli med.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *