Livsvarig medlemskap til en ekte FUVO-ambassadør

, ,

FUVO er oppriktig stolte av å kunne tildele livsvarig medlemsskap til en ekte FUVO-ambassadør – Martin Skolbekken.

Her er innholdet i talen da utmerkelsen ble delt ut på årets Idrettsfest:

En vis mann sa en gang at «av alle viktige ting i livet er fotball den viktigste» Han hadde veldig mye rett i det, men det er ting som er langt viktigere enn fotballresultater. Fotballen – og livet ellers – består i stor grad av tilfeldigheter og marginer. De er overalt og det er ofte de som avgjør. Alle valg vi tar, store og små, vil på hver sin måte påvirke resten av kampen. Resten av livet. I sommer fikk vi virkelig testet oss som klubb og medmennesker, og måten hovedpersonen selv har løst denne forferdelige ulykken, er grunnlag for dagens siste overrekkelse. Han er tidligere beskrevet som årets forbilde, og dette tror jeg vi alle kan skrive under på.

Men for oss er han også en fantastisk ambassadør for det vi ønsker at klubben skal stå for og måten vi drømmer om at våre medlemmer skal fremstå.

Vi ønsker i dag å hedre en fantastisk ambassadør for klubben FUVO, for måten han har både takket og omtalt klubben på. Martin, du har lenge vært et stort forbilde på våre fotballskoler, du har vært veldig godt likt på tribunen, og du har ofte vært den som nye spillere har knyttet seg til. Jeg vet du var en svært omdiskutert botssjef og at publikum kritiserte hoftefestet ditt i noen kamper, men du sto rakrygget og blid da også. Vi er imponert over din åpenhet og måten du hele tiden setter deg nye mål, og vi er takknemlig for måten du ubevisst og naturlig har fungert som en god FUVO-ambassadør. Denne type forbilder ønsker vi selvsagt å knytte til oss i klubben, og vi ønsker derfor å overrekke deg et livsvarig medlemskap i FUVO med bilde av «Funnefoss» som et synlig bevis på dette.

 

I tillegg til Martin sin utmerkese ble følgende priser/utmerkelser delt ut:

50 kamper Marius Nordby
50 kamper Sindre Bentsen
100 kamper Kim Brenna
200 kamper Stian Westerheim
Toppscorer A-lag Kim Brenna
Toppscorer B-lag Baktiar Rzaev
Årets Spiller A-lag Martin Skolbekken
Årets Spiller B-lag Ovar Skjevdal
Publikumsprisen Oliver Nøvik
Marvinprisen 2017 Annie Bones
Gullballen 2017 Bodil Skjevdal

 

Tusen hjertelig takk til dere alle!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *